050-7119077

SuperEvents Maastricht

Een overzicht van al onze activiteiten in Maastricht

Vrijgezellenfeest The Wedding Game

Zin in een origineel spel voor jullie vrijgezellenfeest? Kom dan de Weddinggame spelen bij Super Events! Aan de hand van deze virtuele game worden jullie kriskras door het centrum van jullie favoriete... ..

Sherlock Holmes

Er is een brute moord gepleegd in de stad die onoplosbaar is voor de politie. Wie heeft dit op zijn geweten? De meest gespecialiseerde rechercheurs zijn op de zaak gezet, maar zij kunnen de moord niet... ..

The Hunt

Klaar voor een spannende en actieve middag? The Hunt is een spectaculair spel wat jullie meeneemt naar de wereld van de gangsters en stuurt jullie op boevenpad! Jullie spelen dit virtuele spel kriskra... ..

The Hangovergame

Houden jullie van een uitdaging en zijn jullie op zoek naar een leuk en spectaculair vrijgezellenfeest? Speel dan The Hangover Game bij Super Events! Je wordt wakker met knallende koppijn maar rolt... ..

Het Kolonistenspel

Ook zo’n fan van Kolonisten van Catan? Super Events brengt dit razend populaire bordspel tot leven! Aan de hand van een smartphone word je geleid door het speelveld en ga je actief op pad! Met je team... ..

Het Escapespel

Help! De gevaarlijke crimineel Dr. Crypto is actief in de stad. Er zijn meerdere mensen gegijzeld en ze zitten gevangen in verschillende ruimtes. Om deze mensen te bevrijden speel je het spelletje van... ..